Най-качественото и изгодно

уеб приложение
за бизнеса с недвижими имоти

За Estate Cloud Service
Какво е Estate Cloud Service?

Estate Cloud Service е уеб-базирана услуга, която разработихме специално за агенциите за недвижими имоти. Идеята за създаването на подобно решение възникна след продължителната ни работа с компании от бранша, оценяващи важността на успешното си представяне и надеждната работа през интернет с клиенти и партньори. Въпреки нарастващият ни брой клиенти установихме, че сред тях има не малко такива, за които е трудно, а понякога и невъзможно да отделят от бюджета си суми от няколко стотин до няколко хиляди лева, за да ги инвестират в създаването на уебсайт, който от своя страна остарява функционално, морално и чисто естетически само след няколко месеца. На фона на все по-развиващият се бранш в уеб технологиите, еднократната инвестиция не само ограничава клиентите в ползването на най-новите услуги, но и не рядко ги принуждава в рамките на 3-4 години да направят подобна инвестиция отново, за да бъдат в крак с последните технологии.

Създавайки Estate Cloud Service, ние всъщност стартирахме едни иновативен модел на работа за бранша с недвижими имоти.

Вашият сайт не бива да бъде разглеждан като продукт, който купувате еднократно. Мислете за него като услуга, която се развива динамично, съобразно новите технологии и функционалности, които изисква брашна. Услуга, която не само улеснява сделките с вас, но и представя на клиентите ви бърз, лесен и удобен начин да се ориентират на пазара и да достигнат до вас.

Как работи Estate Cloud Service?

Ако сте имали фирмен сайт, едва ли ще забележите разликата, между услугата, която ви предлагаме и работата със стандартен уебсайт, за който сте платили хиляди левове. Интерфейсът е разработен така, че с минимални усилия да гарантира максимална продуктивност.

За всички клиенти на Estate Asistant (официално одобрен софтуер за управление на имоти от Национално сдружение "Недвижими имоти") предлагаме автоматична връзка между сайта и софтуера. Всички оферти, въведени в Estate Asistant се синхронизират и съответно се визуализират в сайта, което пести излишните усилия по въвеждане на информацията и ги представя пред клиентите ви в реално време.

Estate Cloud Service е динамично развиваща се услуга- добавяме регулярно нови функционалности, получавате оптимизации на разработеното под формата на актуализации, съобразени с вашия тарифен план.

Предимства

  • Получавате най-качественото и изгодно уеб приложение, специално разработено за бизнеса с недвижими имоти на Българския пазар.
  • Автоматична връзка между уебсайта Ви и Estate Assistant - официално одобрен софтуер за управление на имоти от Национално сдружение "Недвижими имоти"
  • Вашият сайт може да бъде достъпен в пълната си функционалност от всякакви устройства – мобилни телефони, таблети, лаптопи, настолни компютри.
  • Без първоначална инвестиция! Плащате месечен абонамент за услугата по избрания тарифен план и нито стотинка повече.
  • Без обвързващи срокове. Ползвате услугата дотогава, докато плащате за нея.
  • 24-часова поддръжка на системата
  • Периодични актуализации, които получавате безплатно, според тарифния ви план.